AFV de Ontspanner

Lia de Laat

Welkom op mijn persoonlijke pagina op onze verenigings  website.

Mijn eerste camera was de oude camera van mijn ouders,  een stoere grote Agfa clack, met een mooie bruin ledere hoes. Een nostalgisch apparaat waar mijn eerste zwart-wit foto’s mee zijn gemaakt. Voordat ik mijn eerste Canon spiegelreflex camera kocht, heb ik nog een aantal kleine camera’s gehad, waaronder ook een rits rats klik pocketcamera, (toen al een vrij platte camera).

Mijn hobby’s naast fotografie zijn, Tekenen, schilderen, Filmen,  en zo  vloeide moeiteloos deze hobby’s in elkaar. Van het een kwam het ander en er volgde periode’s dat ik zowel voor als achter de camera stond. Grote archieven, zoals  negatieven, videobanden, dvd, cd’s zijn nog steeds in mijn bezit. En af en toe als ik wat tijd over heb, duik ik in mn archief en kan mij kostelijk vermaken met al deze waardevolle beelden.

Op dit moment ben ik lid van een fantastisch leuke fotoclub, waar we ondanks de jaren ervaring nog steeds leuke nieuwe dingen van elkaar leren. Fotografie zal er (denk ik) ook altijd blijven, even als de nieuwste digitale mogelijkheden.
(Fijn voor later….. J)

Alle foto´s zijn geplaatst met toestemming van de maker
 Copyright foto´s bij de respectievelijke eigenaren

© 2024 AFV de Ontspanner

Thema door Anders Norén