AFV de Ontspanner

Expositie Fotoclub Made

Start datum: 21 april 2019

Eind datum: 22 april 2019

Agenda Exposities

FotoClub Made exposeert.

Tijdens de beide Paasdagen organiseert FotoClub Made haar traditionele jaarlijkse foto-expositie. De leden van de fotoclub laten dan hun beste werk zien van het afgelopen jaar.

Locatie:

ESG De Mayboom, Kerkstraat 10 in Made.

Op beide Paasdagen, 21 en 22 april 2019

van 11.00 – 17.00 uur.

FotoClub Made staat in de verre regio bekend om de uitstekende exposities. Ook dit jaar hangt er weer zeer verschillend werk. De basis van de fotografie zoals de club die nastreeft is verankerd in het zoeken naar een persoonlijke invulling van de fotografie. Naar een manier van zich uiten via de foto’s en dat gaat verder dan het vastleggen van  een leuke herinnering aan bijvoorbeeld de vakantie.

Hoewel we vooral voor ons plezier bezig zijn om ons te ontwikkelen is het natuurlijk toch leuk om ook prijzen in de wacht te slepen. Dat gebeurt gelukkig regelmatig, zowel individueel als in clubverband. En daar zijn we uiteraard zeer trots op.

U kunt tijdens de expo uw stem uitbrengen op de voor u meest interessante foto. Onder diegenen die de juiste foto als winnaar van de meeste stemmen hebben aangewezen wordt een leuke prijs verloot.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens onze tentoonstelling.  

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 AFV de Ontspanner

Thema door Anders Norén