AFV de Ontspanner

Expositie FA – Rijen

Start datum: 9 juni 2019

Eind datum: 10 juni 2019

Agenda Exposities

Wanneer:zo 9 juni 2019 – ma 10 juni 2019

CC De Boodschap –

Rijen

Eerste en tweede pinksterdag, 9 en 10 juni 2019, houdt FA-Rijen haar jaarexpositie in De Boodschap, Nassaulaan 62, 5121BC Rijen. Behalve veel foto’s en AV-werk van leden zijn op de expositie dit jaar ook top-series te zien van AV-makers uit diverse landen.

De expositie

Op de expositie tonen bijna alle 25 leden hun recente fotowerk. Iedereen presenteert zijn werk op een zelf gekozen, soms zeer verrassende, wijze. Enkele leden presenteren ook hun nieuwste audiovisuele (AV) productie. De onderwerpen van deze producties zijn over het algemeen heel divers.


In de gang van De Boodschap en de expositieruimte hangt bovendien een selectie van aansprekende foto’s die afgelopen jaar gemaakt zijn in het kader van clubopdrachten.

Op zondag is er rond 14.00 uur een feestelijke opening ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan. De opening wordt verricht door Mark Tittulaer, coördinator bij Cultuurplaats, het platform voor kunst- en cultuureducatie in de gemeente Gilze en Rijen.

De openingstijden zijn:
zondag 9 juni, eerste pinksterdag, van 12.00 tot 17.00 uur 
maandag 10 juni, tweede pinksterdag, van 11.00 tot 17.00 uur. 
U bent beide pinksterdagen van harte welkom en de toegang is gratis.

Speciale AV-presentatie

Challenge 321 (www.challenge321.org) is een nieuwe, internationale AV-wedstrijd, waarbij de ingezonden serie maximaal 3 minuten en 21 seconden lang mag zijn. FA-Rijen heeft de wedstrijd voor Nederland opnieuw ‘gehost’ en doet, samen met 14 andere fotoclubs uit 9 landen, mee aan de jurering. Dat maakt het mogelijk om voor de expositie een aantal van de ingezonden series te laten zien van makers uit verschillende landen.

De geselecteerde series zullen worden vertoond op zondag 9 juni om 10.00 uur in De Boodschap. Omdat het aantal zitplaatsen beperkt is, is toegang hierbij alleen mogelijk na voorregistratie via de website www.farijen.nl

Voor nadere informatie over FA-Rijen, de expositie of Challenge 321: www.farijen.nl

Hier kunt u op dit moment ook nog alle foto’s zien van de expositie in 2018.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 AFV de Ontspanner

Thema door Anders Norén