AFV de Ontspanner

Claudia van den Dries

Op mijn 15e kocht ik mijn eerste camera, een Ricoh FZ, van geld dat ik met mijn parttime baantje in de supermarkt verdiende.
Trots was ik!


Het werd serieuzer toen ik tien jaar later tot de aanschaf van een spiegelreflexcamera overging. De kinderen en de vakanties waren hierbij een dankbaar onderwerp.Circa 15 jaar geleden met de omschakeling naar de digitale fotografie, heb ik me voor het eerst aangesloten bij een fotoclub.

Door de extra aandacht die ik er aan kon geven en de feedback op de club, ben ik op het punt gekomen waar ik nu sta. Ik fotografeer met een Canon 70D en een 5D Mark III met diverse lenzen.

Alle foto´s zijn geplaatst met toestemming van de maker Copyright foto´s bij de respectievelijke eigenaren

© 2024 AFV de Ontspanner

Thema door Anders Norén