AFV de Ontspanner

Angelique Smit

Al een hele lange tijd had ik interesse om foto’s te maken. Dit deed ik alleen met mijn mobieltje. Gaandeweg kreeg ik het inzicht om meer aandacht te besteden aan techniek, compositie, licht en kleur. Tijdens de Coronaperiode heb ik besloten om te gaan fotograferen met een ‘echt’ fototoestel. Intussen deed ik mee aan een online fotoclub/organisatie www.heelhollandfotografeert.nl en bij iedere, steeds uiteenlopende foto-opdrachten, stuur ik een originele foto in. Deze worden online door een professionial  besproken. Het fotografeer-virus was ontstaan. Deze online-opdrachten ben ik tot nu toe blijven uitvoeren. 

Ook ben ik sinds begin 2022 lid geworden van de Oosterhoutse fotoclub AFV DE ONTSPANNER. Een actieve, gezellige fotoclub waarbij ik nog meer leer en inzichten krijg. We bespreken onze gemaakte foto’s en maken gezellige uitstapjes naar fotogenieke locaties. Daarnaast heb ik me in 2020 aangemeld bij H19 met de bedoeling om meer over techniek van de camera te leren. Na het 2de jaar H19 is ons klasje op eigen kracht doorgegaan onder de naam ‘Fotogroep X-tra’.  

Ieder jaar organiseren we een expositie waarbij de mooiste foto’s worden tentoongesteld. Voorlopig blijft het fotograferen een heerlijke hobby! 

Alle foto´s zijn geplaatst met toestemming van de maker Copyright foto´s bij de respectievelijke eigenaren

© 2024 AFV de Ontspanner

Thema door Anders Norén